Hva er escape room eller room escape?

Escape room er en type levende spill hvor en gruppe på 2 til 6 personer er "låst" inne i et rom med et gitt tema/oppgave og man må bruke elementer i rommet til å finne ledetråder, løse gåter og samarbeide for å løse spillets oppdrag innen 60 minutter.

Hvor mye koster det?

Priser:

2 personer: 900kr

3 personer: 1200kr

4 personer: 1400kr

5 personer: 1700kr

6 personer: 1980

Vurderer du team-building, bursdag, utdrikningslag eller lignenede hos oss? Ring eller send oss en mail, så kan vi kanskje gi dere en god deal!

Hvilke smitteverntiltak har dere?

Vi har nå redusert antall spill for å unngå at for mange samles i lokalet samtidig. Rommene blir vasket etter hvert eneste spill, og vi har plassert antibac flere steder i lokalet som vi oppfordrer alle til å bruke før og etter spill.

Når må jeg møte opp?

Vennligst møt opp presis, eller 5 minutter før bestilt time. Ved ankomst vil du få en kort introduksjon om hvordan spillet fungerer og hva du kan forvente, etterfulgt av en introduksjon av ditt valgte roms konkrete historie. Siden dette er en live-begivenhet, er vi nødt til å starte presis, da forsinket oppstartstidspunkt også vil forsinke resten av spillene den dagen. Ved forsinket ankomst, forbeholder vi oss derfor retten til å trekke fra tilsvarende tid fra dine 60 minutter.

Har dere Studentrabatt?

Ja, selvfølgelig! Skriv "student" i rabattfeltet når du bestiller. Ta med gyldig studentbevis, og du får 15% rabatt på ordinære priser. Rabatten gjelder alle dager og på alle tidspunkt!

Hvor lenge varer ett spill?

Spillet varer i 60 minutter, men vi trenger 15 minutter før hvert spill til å gå gjennom introduksjonene. Hvis du er mer enn 15 minutter forsinket, vil spill-klokken starte uten deg. Etter at spillet er ferdig, tar vi et bilde og gir deg en «debrief». Hele opplevelsen varer i 80 til 90 minutter.

Hvor mange spillrom har dere?

Vi har fire forskjellige spillrom: Bunker, Prison Break, Tesla's Mystery og Zodiac Killer.

Er vi virkelig låst inne i rommene?

Bunker-rommet låses ikke. Du må fullføre en bestemt oppgave innen 60 minutter, og hoveddøren er åpen hele tiden. Spillene Prison Break, Zodiac Killer og Teslas Mystery er låste, og du må finne en gjenstand eller kode for å slippe ut. Dette rommet har imidlertid panikk-knapper som umiddelbart låser opp døren i nødstilfeller. Spillere som opplever klaustrofobi kan selvfølgelig forlate rommet når som helst dersom de ønsker det.

Størrelser på lag

Vi anbefaler lag på mellom tre og fem spillere, med fire som det optimale antallet. Alle spill er mulig med kun to stykker, og vi har mange fornøyde par som har spilt hos oss. Med seks personer kan det fort bli noen som ikke får bidratt så mye, da det er mange om ordet og høy intensitet. Vi anbefaler derfor større grupper å heller booke flere rom, enn å fylle opp rommene

Hva om jeg ikke liker det?

Vi er så trygge på at du vil like det at vi tilbyr en pengene-tilbake-garanti. Hvis du i løpet av spillet føler at dette ikke er noe for deg, kan du forlate rommet, og du vil slippe å betale for spillet ditt. Men til informasjon: Ingen har hittil benyttet seg av denne muligheten.

Aldersgrenser

Laveste anbefalte alder er 12 år. Hovedårsaken til denne grensen er spillets kompleksitet. Yngre barn er velkomne med foreldrene sine. Barn helt ned til fire år har spilt våre spill med foreldrene, men disse har naturlig nok ikke bidratt så mye for laget.

Gavekort

Trenger du en unik gave til jul, bursdag, jubileum eller bare for å overraske noen? Et Fox in a box- gavekort er løsningen! Dersom du gir en opplevelse som Fox in a box Escape Room til vennene dine, blir de garantert takknemlige. Du er bare noen få klikk unna å skaffe deg et personlige gavekort. Gavekortene er gyldige i 12 måneder fra kjøpsdato

Teambuilding

Fox in a box Oslo Escape Room passer utmerket for teambuilding. Laget må samarbeide, bruke logikk og kreativitet for å overvinne problemer. Dette er den ultimate teambyggingen. Med våre fire rom kan vi imøtekomme 24 personer samtidig innenfor tidsrammen. Ta kontakt, så kan vi bli enig om en god deal!

Hvilket språk brukes i rommene?

Alle våre rom presenteres på norsk eller engelsk. Vær oppmerksom på at selv med norske instruksjoner og introduksjoner, kan selve spillet i rommet likevel være på engelsk.

Hvordan finne frem til oss?

Vi ligger midt i hjertet av Oslo. Grensen 17, 0159, Oslo. Kommer du med t-banen, gå av på Stortinget stasjon, utgang Grensen. Ring på "Fox in a Box" ved entréen "grensen 17". Ring oss på +47 484 33 725 hvis du ikke finner frem!

Hvordan vet jeg at bestillingen ble gjort?

Etter at du har gjennomført en bestilling, vil du motta en e-postbekreftelse fra systemet vårt. Denne e-posten vil inneholde informasjon om tidspunkt og dato for din reservasjon. Hvis du ikke mottar en slik e-post, må du kontakte oss, da det kan være at rommet ikke er blitt reservert. Vi kan ikke garantere deg at du får spille uten mottatt bekreftelsesmelding.

Tilgjengelighet og spesielle krav

Personer med nedsatt funksjonsevne kan fullt ut delta på våre spill. 2 av rommene er tilrettelagt for rullestolbrukere, mens i 2 rom er noen av oppgavene ikke fullt ut tilgjengelig med rullestol. Gravide kan også spille, siden det verken er fysisk utfordrende eller har oppgaver med stor fryktfaktor. Dersom et lagmedlem trenger å hvile en stund, er det mulighet for det i alle rommene.

Jeg skal foreta en reservasjon for mer enn 6 personer. Hvordan gjør jeg det?

Hvis du trenger å reservere for mer enn seks personer, kan du bruke "Bestill flere rom samtidig". Da kan du velge mer enn ett rom om gangen, samtidig som du kun trenger å legge inn reservasjonsinformasjonen din én gang. Dette gjør reservasjonsprosessen for flere rom enklere og raskere.

Hvordan reserverer jeg et spill?

Du er bare noen få klikk unna å gjennomføre en reservasjon. Her på vår nettside finner du all informasjon du trenger. Har du spørsmål om reservasjoner, vennligst ta kontakt med oss, så forklarer vi framgangsmåten.

Selger dere alkohol?

Nei. Det er heller ikke lov å nyte alkohol på lokasjonen.